10 tips voor het ombouwen van radiatoren – Stove Top

10 tips voor het ombouwen van radiatoren – Stove Top

Als u het radiatorsysteem van uw auto wilt wijzigen, heeft u een professional nodig om dit werk te doen. Als u echter op de kosten wilt besparen en het werk zelf wilt uitvoeren, zijn hier 10 tips voor het ombouwen van een radiator – kookplaat. Je zult wat speciaal gereedschap moeten gebruiken; zoals radiatorlaarzen die zijn gemaakt van roestvrij staal om het proces goed te laten verlopen, en staalwol om de resulterende rommel op te ruimen. Om het beste effect van uw nieuwe verwarmde radiator te krijgen, moet u een combinatie van deze tips gebruiken: kookplaat, radiatorafdekking, kookproces en radiatorpasta. Deze zullen in de onderstaande paragrafen in detail worden besproken:

radiator conversie

Warmteoverdracht – Dit is het belangrijkste criterium bij het kiezen van uw radiatorsysteem Radiatorombouw kopen? Bereken uw prijs met onze 3D configurator!. Omdat uw radiatorsysteem de lucht eromheen effectief moet verwarmen, kunt u een enkele radiator of een reeks daarvan kiezen. De meest efficiĆ«nte ontwerpen zijn die gemaakt van stalen en koperen buizen die de warmte wegleiden van de motor naar de lucht. U kunt de benodigde warmte ook van buitenaf halen, bijvoorbeeld radiatoren die aan de buitenkant van uw huis zijn bevestigd, kunnen de warmte naar uw radiator brengen.

Gebruik van een radiator van hoge kwaliteit – Naast de warmte-efficiĆ«ntie van uw radiator, is een andere zeer belangrijke factor voor een succesvolle radiatorombouw de kwaliteit van de warmtewisselaar. Het type metaal dat wordt gebruikt om de warmtewisselaar te maken, kan een groot verschil maken voor de warmtegeleidbaarheid en warmteconvectie-eigenschappen van uw radiatorsysteem. Over het algemeen worden gietijzeren warmtewisselaars als de beste beschouwd, maar brons begint een sterke comeback te maken vanwege de lage kosten en uitstekende prestatiekenmerken.

Zoek meer informatie op: Radiatorombouw op maat