Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor jouw delen van bestanden aan pc

Jouw kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor je computer zullen moeilijk zijn. Moderne overvloed biedt maar veel oplossingen. In dat artikel leert u hoedanig u absoluut programma kiest om bestanden naar je computer aan te zetten – zo welke criteria u horen zoeken plus welke mits de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een interessant -programma aan het casino overzetten betreffende bestanden te kiezen, zullen u aan verschillende tonen letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaat het eerste dat met je opkomt. We kan niet dit persoonsgegevens aangaande handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Alle -services dat in dat artikel worden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is zeker onderwerp voordat een bizar artikel, dezelfde laat de de aangaande specialist bestaat.

Gemak

Datgene is absoluut van de leidend factoren bij het kiezen betreffende een digify -platform. Deze omvatten functies dat het zijn van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

De gemak met het opslaan van bestanden – de moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om dossiers rechtstreeks in uw repository te creëren. Door dit uit te voeren, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jij moet maximale controle beschikken over de verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Mits het bestand kan aanlanden bewerkt, zal het u geschiedenis met het functioneren zijn.

Het is erg geweldig wanneer er in de pc-versie ook beslist mobiele versie komt.

Bevelen

Iedereen eis het eerste tarief kiezen met betere prijs plus niet te veelvuldig betalen ervoor wat jullie niet van plan bent te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het wit dat die cijfer toch wel anders is in opslagservices. Onderhand sommige de toestaan vanwege bestanden met 250 Gb of langer te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service met Apple is beschikbaar voor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van stuk voor stuk Apple-services, dit niet slechts cloudopslag omvat, maar daarnaast Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel bestaan de express synchronisatie van bestanden voor alle apple iphone 4, waardoor zij snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan mede dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit zouden winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en absoluut duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties aangaande dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om tegelijk te werken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en jij prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map waarmee ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat dezelfde snelle plus gemakkelijke integratie met bedragen andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.